7 oktober 2010

Monkey Brain

Är återigen mycket stolt över min kropp för att den är så grym på att bekämpa sjukdommar =) Trodde det var kört i förrgår när jag hade rätt ont i halsen. Men igår var det som bortblåst, bara lite hängig och idag mår jag toppen! Klapp på axeln. Har precis avklarat veckans andra (och sista) gymbesök. Blev både ben och axlar eftersom vi åker till Köpenhamn imorn med DC hinner jag nog inte med nån mer träning i veckan.

Lina och Isla åkte hem igår. Det var väldigt mysigt at ha dom här, synd bara att jag hade skola hela dan igår. Två stycken labdemonstrationer stod på schemat, varav en visade sig inkludera slicead aphjärna - nice... (Den är nedfryst, slicead i maskin typ som man skär rostbiff i på ica och sedan lagd på en liten glasplatta) =)


Nu ska jag strax iväg till dagens föreläsning. Inte så peppad då det känns som jag har tusen saker jag måste göra innan imorn. Både massa artiklar att läsa och fixa innan vi åker...
Hallå, jag måste vara finklädd på lördag och jag har panik =( Blir nog att köra på flygvärdinnelooken, men jag behöver seriös hjälp. Nån frivillig?

1 kommentarer:

Noomie sa...

men myyysan nu får du blogga så jag har nåt att läsa :D