7 september 2010

Mysig måndag

Dagarna går snabbt nu...Snart är det jul =)

Stressig dag igår; egentligen inte stressig alls, men efter flera veckors ledighet är min stresstolerans ungefär lika med noll. Skulle hålla en presentation om oss själva och vårat hemland ;-) Självklart gör jag som vanligt allt i sista sekunden - PUCKO, I know. Men jag tror att anledningen är att jag tycker att det är såå fruktansvärt jobbigt att stå och prata inför folk och så länge jag inte sätter igång med uppgiften så kan jag ignorera att den ens existerar. För att dra en parallell till djurriket. Vissa djur försvarar sig när en fara dyker upp, andra flyr. Jag är mer som igelkotten som spelar död och tror att allt ska ordna sig ändå.


Hur som helst avslutates måndagen väldigt trevligt. Måndagsmys med Noomie och Damoon på nyöppnat crepes-fik. Kan verkligen rekomendera det - MUMS! Jag åt en med kyckling- och fetaostfyllning, men nästa gång blir det nog nutella eller marängswiss ;-)

Nu ska jag iväg till gymmet och se om jag blir lika död av Kettlebell-passet som förra gången. Hoppas att jag orkar köra en liten omgång på gymmet också. Var så sjukt mycket folk där igår, så jag  fick panik och gav upp efter en halvtimme, hahaha. Nu på med lite musik och ladda...

1 kommentarer:

Noomie sa...

hej min lilla igelkott!
ja det var väldigt trevligt det får vi göra om snart igen!