28 juli 2010

Update; on my way north

Dåligt med bloggande på senaste tiden, ska försöka ändra på det. Sitter i bilen med pappa på väg mot Jämtland, ska leta reda på våra rötter hehe. Närå, men det ska bli lite spännande att träffa släktingar som jag inte har sett på över 10 år när jag var där sist. Blir en sväng upp på fjället också för att "hälsa på" farmor och farfar. Vi börjar närma oss Sundsvall (två flugor i en smäll, även om vi bara åker igenom) hoppas på en lunch-paus där.

---------------------------------------------------------
Sen sist 1: Barcelona, grym stad, fint väder och otroligt trevligt ressälskap =)



En riktigt lyckad resa, det tror jag vi alla var överens om. Ska bli kul att se dom andras bilder, det lär ju vara några stycken =)
---------------------------------------------------------
Sen sist 2: VÄLKOMMEN ISLA
♥ ♥ 16/7 föddes min systerdotter Isla Evelina Olivia ♥ ♥

Direkt som jag kommit hem från Spanien åkte jag för att hälsa på nyaste tillskottet i familjen. Hon var pyttelitet och sötare än dom flesta bäbisar (kanske för att det är MIN systerdotter). Men jag vågade iallafall hålla i henne och hon grät inte när hon såg mig, hahaha! Ska bli kul att åka tillbaka om några veckor för det händer ju endel dom första veckorna. Hon lär ju ha hunnit bli ungefär lika lång som mig (med tanske på hur mycket hon äter) och kanske kommit upp i samma viktklass =)

1 kommentarer:

Noomie sa...

hahah va roliga vi e :)
jag vill gärna ha den andra hoppbilden med och den när vi stor i parc guell i det där lilla fyrkantiga hålet du vet :)
kram