18 april 2010

Laddad för ny vecka

...eller. Helgerna går ju så himla fort, hinner ju inte ens med hälften av det som borde göras.

I fredags gav jag mig iallafall ut på första utomhus-springturen efter "jobbet". Otroligt skönt när man suttit stilla en hel dag. 7 km avverkades i makligt tempo =) Men man är ju lagom seg sådär runt 19 på en fredag. Har även anmält mig till att spring blodomloppet, 10 km, så nu är det bara att fortsätta ta sig ut.

Kl 20.00 satt jag och P bänkade framför Talang och tittade på dom HÄR snyggingarna! Grymt jobbat Sara och Josefin, men jag hoppas man får se hela nummret nästa gång.


Igår spenderades dagen på IKEA, och med lite hemmapysslande. Ja, och så utgång förstås. Var verkligen längesen jag var ute och shakade. Fick lite konkurrens om min man också, hahaha, jag döör vad roligt det var...säger bara att nästa gång blir det bj.

Idag var det ju meningen att jag skulle skriva massor på mitt exjobb. Hmm, har dessvärre inte lyckats knåpa ihop många rader. Men jag har massor med rena kläder =) och så fick jag ju träffa både Chris och Emma på Patrics pass! Nu är det läggdags (för pensionärerna), sattsar på en tidig morgon.
God natt

1 kommentarer:

Noomie sa...

bara några dagar kvar nu! !!!weeeee